If you are interested in kürtőskalács, you can find us at Foodex Japan 2017. We can arrange a date between 7th of March and 10th of March at the Hungarian stand in the Makuhari Messe, Chiba. E-mail:bango@kurtosmester.hu
Cégünk eltökélt törekvése, hogy a kürtőskalácsot, a leghíresebb hagyományos magyar édességet a világ minél nagyobb részén ismertté és kedveltté tegye. Ebben a munkában nagy segítség számunkra a VEKOP 1.3.1-16-2017 sz. pályázat, ami a külpiaci megjelenést segíti. Az 50%-os támogatás segítségével olyan nagy és távoli piacokat is megcéloztunk, mint Oroszország és Japán. Az előzetes piackutatás során felmértük e piacok sajátosságait. Majd mindkét helyszínre elutazva részt vettünk a két ország legjelentősebb élelmiszeripari vásárán (Prodexpo, illetve Foodex Japan). Mindkét vásáron nagy sikere volt a kalácsunknak, több százan kóstolták meg és számos érdeklődővel folytattunk megbeszéléseket a termék bevezetéséről. Láttuk, hogy a legfontosabb, az érdeklődés a kalács iránt mindkét országban megvan és azt is láttuk, hogy különböző okok miatt, de egyik piacra sem könnyű belépni, viszont bízunk a kalácsunk kiválóságában és kitartóan dolgozunk tovább a sikerén.
Cégünk eltökélt törekvése, hogy a kürtőskalácsot, a leghíresebb hagyományos magyar édességet a világ minél nagyobb részén ismertté és kedveltté tegye. Ebben a munkában nagy segítség számunkra a VEKOP 1.3.1-16-2017 sz. pályázat, ami a külpiaci megjelenést segíti. Az 50%-os támogatás segítségével olyan nagy és távoli piacokat is megcéloztunk, mint Oroszország és Japán. Az előzetes piackutatás során felmértük e piacok sajátosságait. Majd mindkét helyszínre elutazva részt vettünk a két ország legjelentősebb élelmiszeripari vásárán (Prodexpo, illetve Foodex Japan). Mindkét vásáron nagy sikere volt a kalácsunknak, több százan kóstolták meg és számos érdeklődővel folytattunk megbeszéléseket a termék bevezetéséről. Láttuk, hogy a legfontosabb, az érdeklődés a kalács iránt mindkét országban megvan és azt is láttuk, hogy különböző okok miatt, de egyik piacra sem könnyű belépni, viszont bízunk a kalácsunk kiválóságában és kitartóan dolgozunk tovább a sikerén.